Online klaverundervisning

Online klaverundervisning
Online klaverundervisning hos pianist Kristian Marcussen

Kamera på tangenterne

Selvom musik normalt er en social aktivitet, kan man godt modtage online klaverundervisning! Jeg kan give instrukser og give spilleeksempler, hvor du kan følge med i min fingersætning. Du sætter dit kamera så jeg kan se dine hænder på tangenterne, og jeg viser ligeledes både mit ansigt når jeg taler, og mine fingre når jeg spiller.

Vi er alle sikkert godt trætte af Corona-restriktioner, men jeg har lært nu at undervise online. Så selv nu da samfundet åbner mere op, kan undervisningen sagtens foregå virtuelt.

Børn, voksne og kreativitet

Især til voksne anbefaler jeg denne undervisningsform. Børn fra en vis alder kan også være med. Selvom vi sidder bag hver vores skærm, kan vi sagtens være kreative og beskæftige os med musik på en legende og effektiv måde.

Vi kan måske mødes fysisk en gang imellem for at supplere med live-aktivitet. Det kan vi gøre hos mig i Maribo, eller hos dig, alt efter hvor i landet du befinder dig. Dette er en god idé for at få flere aspekter af det at spille musik med.

Microsoft Teams

Jeg bruger normalt Microsoft Teams til vores online klaverundervisning, men jeg er åben overfor at prøve andre platforme også.

Læs mere om mig på min hjemmeside

Mere om selve undervisningen

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *